Home Viatges Privats BHUTAN, VIATGE PRIVAT

BHUTAN, VIATGE PRIVAT

0
BHUTAN, VIATGE PRIVAT

Viatge Privat a mida a Bhutan, per anar al vostre aire al país de la felicitat

Dies Grups min/max Preus desde
17 A partir de 2 pax. 4.600€

Us proposem un viatge privat a mida per conèixer els principals atractius de Druk Yul, nom històric del país que significa, “la Terra del Drac del Tro”. Envoltada d’una vall exhuberant i verda. Els 750.000 habitants d’aquest petit regne situat a l’Himàlaia agraeixen que la seva Constitució valori més la felicitat mitjana que la riquesa pel país i no és d’extranyar doncs és considerat el país de la felicitat.

PUNTS D’INTERÈS:

VALL DE BUMTHANG: Centre espiritual del país pels seus monastirs centenaris. Jakar, la principal població té un bonic Dzong.
TIMPHU: Llar de la família real de Bhutan, capital del país, no només administrativa sinó també cultural i comercial. Envoltada de boscos i pics i ports de muntanya que superen els 4.000 metres.
VALL DE PARO: Terrasses d’arròs i granges. Destaca la fortalessa (dzong) de Paro i el monastir de Taktsang. Població on hi ha l’únic aeroport internacional del país.
MONASTIR DE TAKTSANG- NIU DEL TIGRE: Segons la llegenda, el Guru Rinpoche (qui va difondre el budisme en el país) va volar a lloms d’una tigresa, en el segle VIII, fins el penya-segat a on avui es troba Taktsang. Aquest monastir sagrat es troba a 3.000m d’altura.

Us presentem un itinerari tipus a partir del qual podem adaptar les modificacions que vulgueu:

PROGRAMA DE VIATGE 17 DIES:

DIA 1. VOL BARCELONA – DELHI
Sortireu de Barcelona i anireu cap a Delhi, amb una escala. Nit a bord.

DIA 2. DELHI
Arribada a Delhi i visita panoràmica de la ciutat amb un guia. Dia per descansar una mica del viatge. Nit a Delhi.

DIA 3. DELHI – GUWAHATI – SAMDRUP JONGKHAR
De bon matí anireu cap a l’aeroport de Delhi per agafar un vol domèstic fins a l’aeroport de Guwahati. Allà us recollirà un guia i creuareu la frontera per carretera, fins arribar a la ciutat bhutanesa de Samdrup Jongkhar (a unes 3 hores). Allotjament i sopar inclòs.

DIA 4. SAMDRUP JONGKHAR – TRASHIGANG
Després d’esmorzar, ruta fins a la ciutat de Trashigang, bonica població de l’est bhutanès. Nit en hotel bàsic o casa particular. Allotjament i pensió completa.

DIA 5. TRASHIGANG
Després de l’esmorzar sortiu cap Trashi Yangtse, petit lloc situat en una bonica vall al nord de Trashigang. Població molt coneguda per la seva escola d’art, tangkhas, talles de fusta o escultures. A 3 km del poble es troba Chorten Kora, una de les dues úniques estupes de Bhutan amb estil similar a les nepaleses. De retorn a Trashigang visitareu Gom Kora o Gomphu Kora, on es creu que el Guru Rimpoche va meditar i va deixar l’empremta del seu cos a la roca. Nit en el mateix hotel bàsic o casa particular i pensió completa.

DIA 6. TRASHIGANG – YONGKO LA
Continueu per espectaculars carreteres de muntanya en direcció a Mongar. Aquí es parla un dialecte totalment diferent al dels seus germans i els pobles estan situats als cims o crestes de les muntanyes. Visitareu el seu Dzong per després continuar el recorregut fins a Yongko La. Nit en hotel i pensió completa.

DIA 7. YONGKO LA – JAKAR
Deixeu Yongko La per endinsar-vos en la regió central i cor espiritual de Bhutan. Us dirigireu a Jakar, capital de les valls de Bumthang. Nit en hotel i pensió completa.

DIA 8. JAKAR
Dia sencer per visitar les valls de Bumthang, conegudes per la seva producció de pomes i blat sarraí, cases de pedra i infinitat de monestirs. En cap altre lloc del país hi ha tal concentració de temples i monestirs com en aquesta zona. Visitareu Jakar Dzong, l’antic Temple de Jambey, el gran monestir de Kurjey. Combinareu el cotxe i les caminades per realitzar aquestes visites. Nit en hotel i pensió completa.

DIA 9. JAKAR – PHOBJIKHA
Continueu la travessa cap a l’oest del país direcció a la Vall de Phobjikha, deixareu enrere Jakkar i fareu una visita al monestir de Jambay. De camí, farem una parada al gran Trongsa Dzong, fortalesa situada en un dels llocs més espectaculars i estratègics de Bhutan. Nit en hotel o en casa d’una familia i pensió completa.

DIA 10. PHOBJIKHA
Dia sencer per gaudir de la vida rural de la zona. Observació d’aus i caminades, a més de visitar el conegut monestir de Gangtey Goemba. Nit en hotel o casa d’una família en pensió completa.

DIA 11. PHOBJIKHA – ZONA CHHIMI LHAKHANG
Deixareu les Muntanyes Negres per baixar fins a la vall de Punakha, antiga capital de Bhutan. Parareu per fer una caminada entre camps d’arròs fins Chhimi Lhakhang, també conegut com el temple de la fertilitat (30 minuts des de la carretera). Chhimi Lhakhang és un dels temples més sagrats i venerats de Bhutan. Després continuareu visitant el Punakha Dzong, fortalesa del segle XVII i una de les més boniques del país. Allotjament i pensió completa.

DIA 12. ZONA CHHIMI LHAKHANG – THIMPHU
Avui fareu l’última part de recorregut fins arribar a Thimphu (dues hores i mitja de camí), creuant el port de muntanya conegut com Dochula (3.050 m) coronat per les seves 108 chortens (estupes). Allotjament i pensió completa.

DIA 13. THIMPHU
Dia sencer a la capital del país. Visitareu el memorial Chorten, una estupa construïda en memòria del tercer rei de Bhutan. També visitareu l’institut Zorig Chusum, on s’ensenyen les 13 arts tradicionals de Bhutan i l’espectacular fortalesa-monestir de Tashichho, que alberga les oficines del govern i del Rei, a més de ser la residència d’estiu del Je Kempo, líder espiritual de Bhutan. Allotjament i pensió completa.

DIA 14. THIMPHU – PARO
Matí fareu una agradable ruta per les muntanyes que envolten Thimphu. Sortireu de la Torre de Comunicació i, passant per Wangditse Goemba, baixareu fins a l’escola de Dechen Phodrang. A la tarda us dirigireu a Paro (1 hora aprox.) on visitareu el seu Dzong i recarregareu energies per a la culminació del viatge el dia següent. Allotjament i pensió completa.

DIA 15. PARO
Avui visitareu el més espectacular monestir de tots els visitats fins ara: el monestir de Taktshang o Tiger’s Nest. Taktshang s’alça en una estreta lleixa d’un penyasegat de roca a 900 metres sobre el sòl de la vall de Paro. La caminada de pujada (entre 2 i 3 hores) fins al monestir és intensa i l’esforç es veu recompensat per la visita d’aquest lloc màgic. Allotjament i pensió completa.

DIA 16. PARO – DELHI
A l’hora indicada, anireu cap a l’aeroport de Paro per agafar el vol cap a Delhi. Arribada i trasllat a l’hotel. Podeu fer les últimes visites o descansar.

DIA 17. DELHI – VOLS DE TORNADA A BARCELONA
A l’hora indicada, us dirigireu cap a l’aeroport per agafar els vols internacionals de tornada a Barcelona.

Viatge d’Autor a Mida: Això vol dir que us dissenyem el Vostre Viatge segons les vostres prioritats i temps. Ens adaptem a les dates que us vagin millor. Tindreu un viatge únic i exclusiu i no us haureu de preocupar de res més que de gaudir de l’experiència.

Preu: A partir de 4.600€
Demaneu pressupost per les dates i durada que disposeu

Inclou: Vols internacionals Barcelona–Delhi-Barcelona. Vol domèstic Delhi-Guwahati. Vol internacional Paro – Delhi. Totes les taxes aèries. Tots els allotjaments. Pensió completa a Buthan. Conductor i cotxe privat durant tota la ruta. Guia de parla anglesa. Activitats, visites i entrades descrites a l’itinerari. Visat i tots els impostos i taxes. Elaboració de RoadBook (guia personalitzada) per tots els dies amb tots els detalls i indicacions a seguir. Assessorament en la preparació i durant tot el viatge.
No Inclou: Assegurances de Viatge (Obligatòria 50€), menjars i despeses personals.