Travel & Happiness

  • EL GRAN SALAR DE UYUNI
  • POSTA DE SOL AL VALLE DE LA LUNA
  • MOAIS A RAPANUI
  • COLORS DE VALPARAISO
  • EL GRAN SALAR DE UYUNI

  • POSTA DE SOL AL VALLE DE LA LUNA

  • MOAIS A RAPANUI

  • COLORS DE VALPARAISO

FAMILY TRAVEL :: XILE-BOLIVIA-RAPANUI 2017

Viatge d'aventura al teu aire al Desert d'Atacama (Xile), Salar de Uyuni, Potosí i La Paz (Bolivia), Santiago, Valparaiso i extensió a la mítica Illa de Pascua.

Organitzem viatge d'aventura al nord de Xile. Voleu fins a Calama, per anar fins a San Pedro de Atacama, on us instal·lareu en un cèntric alberg. D'allà saltareu per l'altiplà dels Andes fins a Uyuni (Bolivia), veureu un dels paissatges més espectaculars del món: el Salar de Uyuni. Visitareu les ciutats bolivianes de Potosí, Sucre i La Paz. D'allà volareu fins a Santiago de Chile i us escapareu fins a la bohèmia Valparaiso. Extensió a la Illa de Pascua (RAPA NUI) per passar tres nits en aquesta mítica illa plena de Moais i de llegendes, al bell mig del Pacífic, a 3700 kms del continent. Màgic.

DSC 0117

PUNTS D'INTERÈS:

SAN PEDRO DE ATACAMA: Preciosa ciutat de pols i adob al mig del Desert d'Atacama, a tocar el gran salar. Ple d'atraccions turístiques, Valle de la Luna, Valle de la Muerte, Geysers del Tatio,...moltíssima animació.
SALAR DE UYUNI: 12000 kms quadrats de sal. Un oceà de sal a l'altiplà dels Andes, a 4000 mts d'altitud. Efectes òptics. Un lloc únic. La ruta de 3 dies en 4x4 per arrivar-hi serà un record imborrable a la nostre memòria.
POTOSÍ: Ciutat minera boliviana, d'aquí sortia l'or i les monedes de tot europa durant el domini espanyol. Ciutat desordenada i caòtica.
SUCRE: Capital boliviana, ciutat colonial endreçada i agradable amb una bonica Plaça d'Armes i la Verge de Guadalupe.
SANTIAGO DE CHILE: Ciutat moderna, atractiva i animada, capital dinàmica de Xile plena de racons per enamorar.
VALPARAISO: Ciutat portuària, pescadora, bohèmia, plena de vida i d'activitat cultural. Cases multicolors i ascensors de fista que pujen als "cerros".
ILLA DE PASCUA: Un dels indrets més aïllats del món, amb el misteri dels Moais, que els troves per tot arreu, amb volcans i llegendes. Un lloc diferent, especial, màgic.


PREU: CONSULTAR SEGONS DATES (Contacta per fer la teva reserva)

Inclou: Vols Barcelona-Santiago, Santiago-Calama, Sucre-La Paza, La Paz-Santiago, Santiago-Isla de Pascua-Santiago i Santiago-Barcelona. Tàxes aèries. Tots els transports. Tour de 4 dies 4x4 de San Pedro de Atacama a Uyuni a pensió completa i xòfer. Tots els allotjaments. 

No Inclou: Assegurances de Viatge (obligatori), menjars y despeses personals.

 

 

 PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BCN-SANTIAGO. Sortiu de Barcelona i nit a l'avió. 

DIA 2. SANTIAGO-SAN PEDRO DE ATACAMA. Arribeu a Santiago i voleu fins a Calama per arribar a San Pedro. Us instal·leu en alberg i teniu tota la tarda per descansar, voltar i passejar per San Pedro.

DSC 0015

DIA 3. SAN PEDRO DE ATACAMA. Dia d'activitats per qui vulgui, esquiar a les dunes al Valle de la Muerte, posta de sol al Valle de la Luna, dormiu a l'alberg.

DSC 0201

DIA 4. SAN PEDRO DE ATACAMA. Matí visiteu els Geysers del Tatio, als altiplans. Seguiu a San Pedro.

DIA 5. TOUR ALTIPLÀ. De bon matí sortiu en 4x4 fins a la frontera boliviana, on esmorzeu i comenceu el tour, passeu per geyssers, deserts i pous d'aigües termals. Dormiu en un refugi al mig del desert, nit molt freda.

DSC 0241

DIA 6. TOUR ALTIPLÀ. Continueu amb el tour, passant per els llacs de l'altiplà, llac rosa, llac verd,...veureu flamencs roses, vicunyes, i paissatges increïbles. Dormiu en un Hotel de Sal a les portes del gran salar. La posta de sol és una exploció de colors.

DIA 7. SALAR DE UYUNI. Poc a poc aneu entrant al gran salar fins a trobar-vos completament rodejats de sal. És un dels paissatges més impressionants que podem veure, es creen il·lusions òptiques i no saps si estàs a l'Antàrtida o al mig del mar. Visitareu una illa amb cactus mil·lenàris, on dinareu i a la tarda acabareu el tour a la ciutat de Uyuni. Dormiu en hotel.

DSC 0388

DIA 8. POTOSÍ. En autobús us desplaceu fins a la ciutat de Potosí. Us instal·leu en hotel.

DIA 9. POTOSÍ. Continueu a Potosí. Mines, La Casa de la Moneda, etc...

DSC 0410

DIA 10. POTOSÍ-SUCRE. Aneu fins a Sucre, Capital i Bolivia. Dormiu en hotel.

DIA 11. SUCRE-LA PAZ. Voleu fins a La Paz. Hotel.

DIA 12. LA PAZ. Passeu tot el dia a La Paz per descansar, voltar, comprar,... Seguiu a l'hotel.

DIA 13. LA PAZ-SANTIAGO. Voleu fins a la capital de Xile, Santiago. Us instal·lem en hotel.

DIA 14. SANTIAGO DE XILE. Dia lliure per visitar la ciutat. Seguiu a l'hotel.

DSC 0424

DIA 15. SANTIAGO-VALPARAISO. Aneu fins a Valpo en autobús i us instal·lem en un acollidor alberg en un dels "cerros"

DIA 16. VALPARAISO. Dia lliure per voltar i conèixer Valparaiso. Continueu a l'alberg.

DIA 17. VOLS DE TORNADA O EXTENSIÓ. Anem de Valparaiso al aeroport.

EXTENSIÓ ILLA DE PASCUA:

DIA 17. SANTIAGO-RAPA NUI: Voleu fins a Illa de Pascua. Us instal·lem en un acollidor hotel.

DSC 0459

DIA 18. ILLA DE PASCUA. Dia lliure per voltar i conèixer la illa dels Moais.

DIA 19. ILLA DE PASCUA. Dia lliure per voltar i conèixer la illa dels Moais, la cantera, les platjes, volcans, acantilats,...

DSC 0516

DIA 20. RAPA NUI-SANTIAGO. Torneu a la tarda volant a Santiago.

DIA 21. VOLS DE TORNADA. Agafeu vols de tornada.

DIA 22. BARCELONA

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política