Travel & Happiness

VOLTA AL MON OCTUBRE 2018

Volta la Món: Les Meravelles del Món en 1 mes en Business Class i hotels de 5*. Del 3 d'Octubre al 1 de Novembre 2018 

Viatge de Volta al Món per veure les principals Meravelles construides per les civilitzacions, amb la comoditat de volar en cabina de Business Class i estades en hotels seleccionats per ubicació i encant. Visitarem 5 Noves Meravelles i una Meravella de l’Antiguetat, també farem una parada de descans a la ciutat de San Francisco, des d'on anirem a visitar el Gran Canyó i anirem fins a veure els Guerrers de Teracota a Xian. 

MAPA VOLTA MON

PUNTS D'INTERÈS:

MACHU PICCHU: Es una de les joies arquitectòniques amb més importància de l'Imperi inca en el Perú. El seu entorn natural es d’una bellesa sense igual.

CHICHEN ITZÁ: Una de les ciutats més importants i més ben conservades de la civilització maia. Destaca la piràmide principal, anomenada el Castell.

GRAN MURALLA: La Gran Muralla és l'estructura més llarga del món construïda pels humans pel que fa a superfície i massa. construïda, reconstruïda i restaurada entre els segles V aC i el segle VXI. La seva funció principal era protegir les fronte- res del nord de la Xina.

GUERRERS DE TERRACOTA: L'exèrcit és format per unes 8.000 figures dins del mausoleu del primer emperador de la Xina. 

TAJ MAHAL: És un gran mausoleu a la ciutat d'Agra. El va fer construir l'emperador mogol Xa Jahan en honor a la seva difunta esposa. És considerat el més bell exemple d'arquitectura mogola, que sol combinar elements d'estil islàmic, persa, indi i turc.

PETRA: La ciutat Nabatea de Petra amaga mil tresors. Recórrer el Siq fins arribar a la façana del tresor per descobrir tota la antiga ciutat. La ciutat Rosada es un conjunt d’edificis impressionants que ens remonta a èpoques de caravanes pel desert d’Aràbia.

PIRÀMIDES: La piràmide de Kheops, és la més gran de les tres Piràmides de Gizeh. És la més antiga de les Set Meravelles del Món Antic, i l'única que roman en gran part intacta. 


PREU VIATGE: Consultar (Contacta per fer la teva reserva)

  

 PROGRAMA DE VIATGE

DIA 1. VOL BCN – LIMA - CUZCO

Vol directe a Lima i d’allà a Cuzco.

DIA 2. CUZCO

Un cop arribem a Cuzco, ens instal·lem a l’hotel i començem a descobrir la ciutat coneguda com a melic del món per ser el centre polític i territorial de l’Imperi Inca. Cuzco va ser declarada Patrimoni de la Humanitat l’any 1983 per la UNESCO i des del 1993 és la capital històrica del Perú. Tindrem tot el dia per voltar i passejar pels seus històrics carrers, visitar esglésies i catedrals i aclimatar-nos a l'alçada, ja que està ubicada a la Serralada dels Andes, a 3.150 metres d’altitud.

DIA 3. CUZCO - AGUAS CALIENTES

Passem el matí a Cuzco on visitarem el casc antic on es conserven molts edificis, places i carrers d’èpoques prehispàniques així com les construccions colonialsi a la tarda marxem amb transport privat fins a Ollantaytambo on agafarem el tren del Machupicchu que ens durà a la població de Aguas Calientes. A Aguas Calientes ens instal·larem en un hotel al centre.

DIA 4. MACHU PICCHU

A primera hora pujarem amb bus fins al Machu Picchu. Aquesta és una de les millors experiències possibles, entrar a la ciutat quan es fa de dia, en silenci i quan hi ha poca gent, indescriptible. A la tarda, tornarem amb tren i transport privat a Cuzco. Dormirem a l’hotel de Cuzco.

MACHUPICCU

 

DIA 5. CUZCO - LIMA - CANCUN - TULUM

A primera hora agafem vol a Lima i d’allà connexió a Cancun.

Arribem a la tarda a Cancun i ens instal·lem en hotel a la zona turística.

DIA 6. CANCUN - TULUM

Al matí anem fins a Tulum on ens instal·lem en un hotel de cabanes davant del mar. Durant la tarda podem visitar algun cenote.

DIA 7. COBÁ - CHICHEN ITZÁ

Al matí anem a visitar les ciutats maies de Cobá i Chichen Itzá, tornarem al vespre.

CHICHEN ITZA

DIA 8. TULUM - CANCUN

Matí encara a Tulum per fer activitats, visitem algun altre cenote i a migdia anem fins a Cancun on ens tornem a instal·lar en hotel a la zona turística.

DIA 9. CANCUN - SAN FRANCISCO

Matí anem a l’aeroport per agafar el vol a San Francisco.

Arribem a la tarda i ens instal·lem en hotel cèntric.

DIA 10. SAN FRANCISCO

Dia sencer a San Francisco per passejar, creuar el Golden Gate per anar a dinar a Sausolito i posibles excursions a Alcatraz. Al vespre anem a l’aeroport a agafar els vols a Pequin.

SAN FRANCISCO

DIA 11. SAN FRANCISCO - GRAN CANYÓ COLORADO

Excursió d'un dia per visitar el Gran Canyó del Colorado. Al vespre tornem a San Francisco. 

DIA 12. SAN FRANCISCO - PEQUIN

El dia 15 de matinada agafem el vol transcontinental a Pequin.

DIA 13. PEQUIN

Arribada a Beijing, ens recolliràn a l’aeroport i ens portaran a l’hotel al centre, molt aprop de la Plaça de Tianangmen i la Ciutat Prohibida. Podem anar a visitar el Summer Palace, un conjunt de llacs, jardins i palaus.

DIA 14. GRAN MURALLA

Pel matí ens recolliràn a l’hotel per anar a la Gran Muralla, a la zona de Gubeikou. Dormirem en un alberg-boutique al peu mateix de la Muralla, en una zona no turística. Podrem fer una caminada per sobre de la Muralla de dues o tres hores completament sols.

GRANMURALLA

DIA 15. GRAN MURALLA - PEQUIN

Pel matí anirem a una altra zona de la Muralla i tot seguit tornarem a Pequin on ens instal·lem en el mateix hotel. Tarda per passejar per la Plaça de tianangmen i els voltants de la Ciutat Prohibida.

DIA 16. PEQUIN - XI’AN

Al matí agafarem un vol domèstic a Xi’an. Ens estaran esperant a l’aeroport per dur-nos a l’hotel, al centre de la ciutat i tarda per passejar per l’antiga capital. Dins les muralees de Xi’an la ciutat es animada i amb molts llocs de menjar al carrer.

DIA 17. XI’AN

Al matí anem a visitar els famosos Guerrers de Terracota. Aquest exèrcit de Guerrers es troba dins el mausoleu del primer emperador de la Xina i va ser descobert casulament per uns camperols l’any 1974. Avui es un dels principals atractius de la Xina. Tarda a Xi’an.

XIAN

DIA 18. XIAN - PEQUIN

Matí agafarem el vol de tornada a Pequin on ens instal·larem al mateix hotel i anirem a visitar la Ciutat Prohibida.

DIA 19. PEQUIN - DELHI

A mig matí anem cap a l’aeroport per agafar els vols a Delhi.

A l’arribada ens estaran esperant per portar-nos a l’hotel.

DIA 20. DELHI - AGRA

Matí a Delhi i a la tarda agafem el tren d’Alta Velocitat a Agra i ens instal·lem en hotel.

DIA 21. TAJ MAHAL

Dia sencer a Agra per visitar el Taj Mahal. Considerat el més bell exemple d'arquitectura mogola, que sol combinar elements d'estil islàmic, persa, indi i turc. Va ser construit entre el 1631 i el 1654. Tot i que la part més coneguda del Taj Mahal és el mausoleu cobert per una cúpula de marbre blanc, de fet es tracta d'un conjunt d'edificis integrats.

TAJMAHAL

DIA 22. TAJ MAHAL - DELHI

Passem el matí a Agra i a la tarda tornem a Delhi, la metròpoli més poblada de l'Índia i la segona més poblada del món. Anirem el vespre directes a l’aeroport on agafarem el vol a Amman que surten de matinada.

DIA 23. DELHI - AMMAN

De matinada volem fins a Amman fent escala a Doha.

A l’arribada ens estaran esperant amb transport privat per anar cap a Jerash per visitar una de les ciutats romanes més importants i més ben conservades del món. Tornarem a Amman on ens instal·larem a l’hotel. Podem visitar el Teatre Romà, construït al segle II d.C a la vessant d’un turó, picat a la roca, és un dels teatres més ben conservats de la zona.

DIA 24. AMMAN - PETRA

Al matí sortirem en direcció a Madaba i visitarem l’esglèsia de Sant Jordi on podrem contemplar el llegendari mosaic del “mapa de Terra Santa”. D’allà anirem al Mont Nebo, des d’on Moisès va divisar la Terra Promesa després de conduir al poble d’Israel durant 40 anys pel desert. Aquest punt, elevat a uns 800 metres sobre el nivell del mar ofereix unes vistes meravelloses de la Vall del Jordà i la Mar Morta. Anirem fins a la Mar Morta on ens banyarem i podrem gaudir de la flotabilitat i els fangs en el punt més baix del planeta (-400 metres sota el nivell del mar). Tot seguit anirem fins a Petra, on ens instal·larem en un hotel just a l’entrada de Petra.

DIA 25. PETRA

Dia sencer per visitar la ciutat nabatea de Petra, entrarem pel Siq, un estret canó de 1,5 Km. de longitud que ens durà fins a les portes de la ciutat rosada i ens sentirem com Indiana Jones a la recerca del Sant Grial. Visitarem totes les edificacions: el gran Teatre Romà que data del segle I d.C, les Tombes Reials i el magestuós Monestir entre d’altres. Nit en hotel.

PETRA

DIA 26. PETRA - WADI RUM - AMMAN

Pel matí marxem cap al Desert del Wadi Rum, un dels espectacles naturals més impressionants de Jordània. L’entorn natural de Wadi Rum, també conegut com el desert de Lawrence d’Aràbia, està conformat per diferents valls, canons i impressionants ponts de pedra creats per les forces de la naturalesa. En aquest indret tan especial farem un tour de dues hores en vehicle 4x4. A la tarda marxem direcció a la capital.

DIA 27. AMMAN- CAIRO

Al matí agafarem vol directe a la ciutat de El Cairo. Ens estaran esperant per anar a l’hotel, a la sombra de les piràmides.

DIA 28. LA GRAN PIRÀMIDE DE GIZA

Les piràmides d'Egipte són grans monuments funeraris construïts en els temps de l'antic Egipte. De tots els vestigis que ens van deixar els egipcis de l'Antiguitat, són els més portentosos i més emblemàtics monuments d'aquesta civilització, i en particular, les tres grans piràmides de Gizeh, les tombes o Cenotafis dels reis Kheops, Khefren i Micerí. La construcció es remunta, per la gran majoria d'estudiosos, al període anomenat Imperi Antic d'Egipte.

PIRAMIDES

DIA 29. CAIRO

Podem fer un tour amb un guia egiptòleg a les piràmides de Gizeh, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Podrem admirar les tres grans piràmides dels reis i les diverses piràmi- des més petites que van ser tombes de reines. A contiuació, anar per carretera a Saqqara, per veure la piràmide de Zoser, probablement la piràmide més antiga d'Egipte, endinsar-se en la piràmide de Teti per veure els textos i admirar els impressionants relleus en les tombes dels nobles. Acabem el dia veient les restes de l'antiga capital d'Egipte, Memphis. Tour amb una visita privada al Museu Egipci d'Antiguitats, que compta amb una de les col·leccions més àmplies d'antics objectes egipcis. Contemplar davant els tresors del rei Tutankamon, entre ells la seva màscara mortuòria d'or. Mòmies de faraons com Ramsés II. Després fer un breu recorregut pel Caire Antic, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Podrem visitar la Ciutadella de Saladí, la Mesquita d'Alabastre, l'Església Penjant dels cristians coptes i la sinagoga Ben Ezra, abans de regatejar per comprar records en el famós basar Khan al-Khalili.

DIA 30. CAIRO - BARCELONA

Tot el dia a El Cairo per descansar i passejar. A la tarda-vespre anem cap a l’aeroport per agafar els darrers vols del viatge. 

DIA 31. BARCELONA

Arribada a Barcelona al migdia i final del viatge. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política