Travel & Happiness

  • DELTA DEL MEKONG
  • ANGKOR WAT
  • HOI AN
  • HALONG BAY
  • DELTA DEL MEKONG

  • ANGKOR WAT

  • HOI AN

  • HALONG BAY

VIETNAM - CAMBOTJA DEL 9 AL 25 NOVEMBRE 2018

VIATGE D'AVENTURA A VIETNAM I CAMBODJA DEL 9 AL 25 DE NOVEMBRE 2018

Marxem a Vietnam per visitar les ciutats de Saigon, Hoi An i Hanoi, passar una nit a bord d'un vaixell a la Bahia de Halong i desplaçar-nos a Cambodja per terra fins a la Perla d'Asia (Phnom Penh) i amb vaixell remuntar el Mekong fins a Siem Reap per visitar una de les meravelles del món: els temples d'Angkor. Dormirem en hotels i albergs i ens desplaçarem en avions, busos i vaixells. És un viatge intens, de dues setmanes per trencar de la rutina i empapar-nos d'una cultura diferent i sentir el caliu de la gent del Sudest Asiàtic.

PUNTS D'INTERÈS:
HALONG BAY: Una bahia misteriosa plena d'illes i d'illots. La caiguda del sol a bord del vaixell i la nit al mig de la bahia és una gran experiència
HANOI: Ciutat bulliciosa i activa, caminar i perdre's entre carrers atapaïts de gent, menjant, bebent, xerrant, negociant,...
SAIGON: La ciutat de les motos i bicicletres. El Museu de la Guerra. El delta del Mekong. Els Tunels del Vietcom. L'oci nocturn.
PHNOM PENH: Capital de Cambodja. Les empremtes del règim del Kamen Vermell.
SIEM REAP: Ciutat turística amb gran oferta de restaurants, bars, terrasses, dicoteques,...
HOI AN: Preciosa ciutat tranquila, el seu barri antic és Patrimoni de la Humanitat.
ANGKOR: El complexe religiós més gran del món. Una de les Meravelles del Món.

PREU: 3.275€ (Contacta per a fer la teva reserva)

Inclou: Vols Bcn-Ho Chi Minh-Bcn, Siem Reap-Danang, Danang-Hanoi. Tots els transports. Tour de 2 dies en vaixell amb guia local a Halong Bay. Entrada als Temples d'Angkor. Tots els allotjaments. Visats. Acompanyant desde Barcelona.

No Inclou: Assegurances de Viatge, menjars i despeses personals.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 09. VOL BCN-HO CHI MINH. Sortim al vespre de Barcelona. Volem a l'antiga Saigon. Nit a l'avió.

DIA 10. HO CHI MINH. Arribada a la Capital del Sud; carrers bulliciosos plens de vida, motos i bicicletes. Ens insatl·lem en hotel.

DIA 11. HO CHI MINH. Tour turístic per el Delta del Mekong, tarda lliure per voltar per el centre. Seguim al mateix hotel.

DIA 12. HO CHI MINH. Visitem els tunels de Cuchi i el Museu de la Guerra. Tarda lliure per voltar. seguim al mateix hotel.

DIA 13. HO CHI MINN-PHNOM PENH. De bon matí sortim en bus cap a Cambotja fins a la seva capital. El recorregut en bus ens permet veure l'interior del país i travessar el magestuós Mekong. Ens instal·lem en un cèntric hotel a la vora del riu Mekong.

DIA 14. PHNOM PENH. Dia sencer a la Capital de Cambotja. Visitarem els Killing Fields i al presó S-21, l'horror del règim dels Khamer Vermells de Pol Pot.

DIA 15. PHNOM PENH-SIEM REAP. En vaixell ràpid remuntem les aigües del Mekong en un viatge preciós de 5 hores per el riu. Arribem a Siem Reap, fem una primera visita d'Angkor i ens instal·lem en Hotel-Alberg a l'animada i turística Siem Reap.

DIA 16. ANGKOR. Visites dels Temples d'Angkor durant tot el dia, a la nit sopem i disfrutem de l'animació de Siem Reap. 

galeria vietnamcambodja 045

DIA 17. ANGKOR. Acabem de visitar els Temples i tarda lliure per descansar.

DSC 0166

DIA 18. SIEM REAP-DANANG. Volem de tornada a Vietnam per anar a l'aeroport de Danang i d'allà a Hoi An. Ens instal·lem en hotel cèntric.

DIA 19. HOI AN. Visitem la ciutat antiga, Patrimoni de la Humanitat, voltem per el mercat i carrerons de botiguetes i terraçes. Seguim a l'hotel.

DSC 0240

DIA 20. HOI AN-HANOI. Volem a la capital Hanoi desde Danang. Ens instal·lem en un hotel al centre de la ciutat.

DIA 21. HANOI. Dia lliure per visitar la ciutat. Seguim a l'hotel.

DIA 22. HALONG BAY. De bon matí ens passen a buscar per l'alberg i ens desplacem amb bus fins a Halong per agafar un vaixell i començar a navegar per la Bahia. Dormim a bord del vaixell.

DSC 0354

DIA 23. HALONG BAY-HANOI. Passem el matí a la Bahia i després de dinar tornem cap a Hanoi en bus. Dormim al hotel.

VIETNAM CAMBOYA 035

DIA 24. VOLS DE TORNADA. Hanoi i vol de tornada a Barcelona. 

DIA 25. VOLS DE TORNADA. Arribem a Barcelona.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política