Travel & Happiness

  • CÒNDORS AL CAÑÓN DEL COLCA
  • MACHUPICCHU
  • TREKKING SALKANTAY
  • LLAC TITICACA
  • CÒNDORS AL CAÑÓN DEL COLCA

  • MACHUPICCHU

  • TREKKING SALKANTAY

  • LLAC TITICACA

FAMILY TRAVEL :: PERU 2017

Viatge d'aventura i Trekking al Machu Picchu, Llac Titicaca, Arequipa i Cañón del Colca al vostre aire.

Viatge d'aventura i de trekking al Machu Picchu. Voleu fins a Cuzco, on us instal·leu en un hotel cèntric. Dos dies d'aclimatació i començareu el trekking (Salkantay Tour) de quatre dies que us durà el cinquè dia a la ciutadella del Machu Picchu. Una experiència inoblidable caminant per paratges increïbles i arribant a una de les Meravelles del Món: el santuari inca del Machu Picchu. Durant el trekking dormireu en tendes de campanya i us acompanyaran portadors amb mules i cuiners. De tornada anireu amb el tren Andean Explorer al Llac Titicaca, passareu una nit a la Illa de Amantaní, i després us desplaçareu amb bus a l'antiga ciutat colonial d'Arequipa, des d'on fareu una excursió de dos dies amb trekking al Cañón del Colca.

PERU 017

PUNTS D'INTERÈS:

MACHU PICCHU: Una de les meravelles del món. La ciutadella està emplaçada en un marc increïble, rodejada de muntanyes és una expressió majúscula de la bellesa.
CUZCO: Capital Inca. Ciutat bulliciosa d'ambient molt especial, amb la seva Plaça d'Armes espectacular i la seva Catedral i Esglésies i carrerons empinats plens de vida.
AGUAS CALIENTES: Petita ciutat al peu del Macchu Picchu, és la última estació abans d'arribar-hi. Hi arriba un tren preciós. Ciutat amb molta vida i ambient muntanyenc.
LLAC TITICACA: El llac navegable més alt del món, d'un blau intens. Visitarem els Uros, dormirem a Amantaní i anirem a la illa de Taquile.
AREQUIPA: Ciutat colonial activa al peu de volcans.
CAÑON DEL COLCA: Canyó magestuós on es poden veure el còndors, una meravella de la naturalesa.

PREU: CONSULTAR SEGONS DATES (Contacta amb www.viatgesacompanyats.es per a fer la teva reserva)

Inclou: Vols Barcelona-Lima, Lima-Cuzco, Arequipa-Lima i Lima-Barcelona. Tasses aèries incloses. Tots els transports. Tren Andean Explorer de Cuzco a Puno. Tour de 4 dies de trekking a pensió completa i guia local. Excursió al Cañon del Colca de 2 dies a pensió completa. Entrada al Machu Picchu. Tots els allotjaments. Visats. 

No Inclou: Assegurances de Viatge (obligatori), menjars y despeses personals.

PERU CUZCO

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BCN-LIMA-CUZCO. SortiU de Barcelona i arribeu a Cuzco el dia següent.

DIA 2. CUZCO. Us instal·leu en hotel i teniu tot el dia per voltar i passejar per Cuzco, visitar esglésies i catedrals i aclimatar-vos a l'alçada: 3.150 mts

4

DIA 3. CUZCO. Dia per descansar, continuar amb les visites i l'aclimatació, dormiu a l'hotel.

DIA 4. TREKKING. De bon matí us passen a recollir per l'hotel i sortiu en autobús fins a Mollapata on esmorzeu amb la resta de gent del grup i comenceu a caminar. Acampareu al peu d'una glacera amb tendes de campanya. Nit freda de ben segur.

DSC 0029

DIA 5. TREKKING. Us desperten amb una infusió de coca, esmorzeu i comenceu l'ascensió al coll del Salkantay a 4800 mts. L'esforç val la pena i just al coll podreu disfrutar d'unes vistes esplèndides i anar a veure una fantàstica "blue lagoon" del desgel. Comenceu el descens fins arribar a la segona acampada vora un riu.

DSC 0109

DIA 6. TREKKING. Us tornen a despertar amb la ja típica infusió de coca i comenceu a caminar per paisatges subtropicals a la vora d'un riu del desgel. Al dinar us despediu dels portadors i cuiners i aneu fins al campament del tercer dia, anireu fins a unes termes per relaxar-vos i sanejar-vos. Dormiu en tenda de campanya després d'un sopar amb música i foc de camp, excel·lents pisco-sours!!!

DSC 0117

DIA 7. AGUAS CALIENTES. Sortiu caminant des del campament fins a l'estació de tren que porta a Aguas Calientes, qui vulgui pot seguir caminant per les vies o es pot acabar d'arribar en tren. A Aguas Calientes us instal·leu en hotel-alberg. Nit animada per a qui vulgui, però recomenable anar a dormir aviat per demà ser els primers.

DIA 8. MACHU PICCHU. A primera hora pujeu fins al Macchu Pichu per ser els primers a entrar a la ciutadella. Aquesta és una de les millors experiències possibles, entrar a la ciutat quan es fa de dia, en silenci i quan no hi ha ningú, indescriptible. A la tarda, torneu amb tot el grup cap a Cuzco. Dormiu a l'hotel.

PERU 016

DIA 9. CUZCO-PUNO. Al matí agafeu el tren Andean Explorer, un tren d'època considerat un dels trajectes de tren més bonics del món. Dormiu a Puno.

DSC 0305

DIA 10. AMANTANÍ (LLAC TITICACA). Al matí us passen a buscar per sortir a navegar pel Llac Titicaca, visitareu les illes flotants del Uros i dormireu en una comunitat indígena a la illa de Amantaní.

DSC 0319

DIA 11. PUNO-AREQUIPA. Passeu el matí al Llac Titicaca i a la tarda agafeu el bus a Puno que us durà fins a Arequipa. Us instal·leu en hotel al centre de la ciutat colonial.

DIA 12. AREQUIPA. Dia lliure per visitar la ciutat i els seus monuments, catedrals, convents, comerços,... Seguiu a l'hotel.

DSC 0397

DIA 13. CAÑON DEL COLCA. De bon matí us passen a buscar per anar al Cañón del Colca. Fareu una parada per veure el vol dels còndors, impressionants. A mig matí feu el descens del Canyó, 1000 metres de descens fins arribar a baix on us instal·lareu en un campament.

DSC 0439

DIA 14. CAÑON DEL COLCA-AREQUIPA. Encara de nit, esmorzeu i comenceu l'ascens de 1000 metres de desnivell, es pot fer en "burros" si es vol. De tornada fareu parades en poblets típics. Dormiu a Arequipa al mateix hotel.

DSC 0508

DIA 15. AREQUIPA-LIMA-VOL BCN. Al matí agafeu un vol a Lima per agafar vols de tornada al vespre.

DIA 16. BARCELONA.  

Més informació del viatge al Blog de Viatges Acompanyats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política