Travel & Happiness

  • CÒNDORS AL CAÑÓN DEL COLCA
  • MACHUPICCHU
  • TREKKING SALKANTAY
  • LLAC TITICACA
  • CÒNDORS AL CAÑÓN DEL COLCA

  • MACHUPICCHU

  • TREKKING SALKANTAY

  • LLAC TITICACA

PERU DEL 21 DE JUNY AL 5 DE JULIOL 2019

S'organitza viatge a Perú, sense trekking, al Machu Picchu, Llac Titicaca, Arequipa i Cañón del Colca del 21 de Juny al 5 de Juliol 2019.

Organitzem viatge al Machu Picchu. Volem fins a Lima i d'allà a Cuzco, on ens instal·larem en un cèntric hotel. Dos dies d'aclimatació i anirem amb tren fins a Aguas Calientes, d'allà anirem a visitar la ciutadella del Machu Picchu. De tornada anirem amb bus/tren al Llac Titicaca, passarem una nit a la Illa de Amantaní, i després ens desplaçarem amb bus a l'antiga ciutat colonial d'Arequipa, des d'on farem una excursió d'un dia al Cañón del Colca o podrem veure el vol del Còndor i visitar els pobles andins.

PERU 017

PUNTS D'INTERÈS:

MACHU PICCHU: Una de les meravelles del món. La ciutadella està emplaçada en un marc increïble, rodejada de muntanyes és una expressió majúscula de la bellesa.
CUZCO: Capital Inca. Ciutat bulliciosa d'ambient molt especial, amb la seva Plaça d'Armes espectacular i la seva Catedral i Esglésies i carrerons empinats plens de vida.
AGUAS CALIENTES: Petita ciutat al peu del Macchu Picchu, és la última estació abans d'arribar-hi. Hi arriba un tren preciós. Ciutat amb molta vida i ambient muntanyenc.
LLAC TITICACA: El llac navegable més alt del món, d'un blau intens. Visitarem els Uros, dormirem a Amantaní i anirem a la illa de Taquile.
AREQUIPA: Ciutat colonial activa al peu de volcans.
CAÑON DEL COLCA: Canyó magestuós on es poden veure el còndors, una meravella de la naturalesa.

PREU: 3,650€ (Contacta per a fer la teva reserva)

Inclou: Vols Barcelona-Lima, Lima-Cuzco, Arequipa-Lima i Lima-Barcelona. Taxes aèries incloses. Tots els transports. Tren de Cuzco a Puno. Excursió al Cañon del Colca de 1 dia a pensió completa. Entrada al Machu Picchu. Tots els allotjaments. Visats. Acompanyant desde Barcelona.

No Inclou: Assegurances de Viatge (obligatori), menjars y despeses personals.

PERU CUZCO

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 21. VOL BCN-LIMA Sortim de Barcelona i arribem a la nit a Lima.

DIA 22. LIMA-CUZCO. A primera hora agafem el vol directe a Cuzco on ens instal·lem en un hotel cèntric.

DIA 23. CUZCO. Tot el dia per voltar i passejar per Cuzco, visitar esglésies i catedrals i aclimatar-nos a l'alçada: 3.150 mts

4

DIA 24. CUZCO. Possible excursió al Valle Sagrado i/o Muntanya dels 7 colors. Dormim a l'hotel.

DSC 0029

DIA 25. CUZCO - AGUAS CALIENTES. Anem en tren fins a Aguas Calientes. A Aguas Calientes ens instal·lem en hotel cèntric. Nit animada per a qui vulgui, però recomenable anar a dormir aviat per demà ser dels primers.

DIA 26. MACHU PICCHU. A primera hora pujem fins al Macchu Pichu amb bus per ser dels primers a entrar a la ciutadella. Aquesta és una de les millors experiències possibles, entrar a la ciutat quan es fa de dia, en silenci i quan no hi ha ningú, indescriptible. A la tarda, tornem a Aguas Calientes. Possibilitat d'anar a termes a la tarda. Dormim a l'hotel.

PERU 016

DIA 27. AGUAS CALIENTES - CUZCO. Al matí tornem en tren fins a Ollantaytambo i d'allà amb bus fins a Cuzco on ens tornem a instal·lar a l'hotel.

DSC 0184

DIA 28. CUZCO - PUNO. A primera hora marxem en tren fins a Puno, al llac Titicaca.

DIA 29. AMANTANÍ (LLAC TITICACA). Al matí ens passen a buscar per sortir a navegar pel Llac Titicaca, visitarem les illes flotants del Uros i dormirem en una comunitat indígena a la illa de Amantaní.

DSC 0319

DIA 30. PUNO. Passem el matí al Llac Titicaca i a la tarda tornem a Puno. Hotel.

DSC 0215

DIA 01. PUNO-AREQUIPA. Marxem el matí amb bus fins a Arequipa. Ens instal·lem en hotel al centre de la ciutat colonial.

DSC 0303

DIA 02. AREQUIPA. Dia sencer a Arequipa per visitar convents, catedral i museus de la Ciutat Blanca. Hotel.

DSC 0397

DIA 03. CAÑON DEL COLCA. De bon matí ens passen a buscar per anar al Cañón del Colca. Farem una parada per veure el vol dels còndors, impressionants. A continuació visitarem els pobles de l'altiplà. A la tarda tornem a Arequipa. Hotel.

DSC 0439

DIA 04. AREQUIPA - LIMA - VOL BCN. Al matí agafem un vol a Lima per agafar vols de tornada al vespre.

DIA 05. BARCELONA. Arribem a Barcelona a la tarda.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política