Travel & Happiness

  • LLAC TERMAL AL CRÀTER
  • RIU TERMAL
  • GLACERA DE SKAFTAFELL
  • ACAMPADA LLIURE
  • LLAC TERMAL AL CRÀTER

  • RIU TERMAL

  • GLACERA DE SKAFTAFELL

  • ACAMPADA LLIURE

ISLANDIA DEL 29 DESEMBRE 2018 AL 5 GENER 2019

Viatge de Cap d'Any a Islàndia del 29 de Desembre al 5 de Gener. Aurores Boreals.

Viatge d'aventura a la illa d'Islàndia, un dels llocs més recòndits d'Europa, tot un espectacle de la naturalesa en estat pur, volcans, glaceres, rius, salts d'aigua, icebergs, muntanyes. Farem una ruta pel sud de l'illa, ens banyarem en rius termals i veurem les principals atracions del sud del pais: cascades, geysers, llacunes glacials, platges i formacions rocoses. Dormirem en hotels i guesthouses.

DSC 0030

PUNTS D'INTERÈS: 

REYKJAVIK: Capital del país. Ciutat animada i comercial.
 
GEYSIR: Zona turística d'activitat geotermal, amb el gran gèiser Strokur, impressionant. A la vora, el fantàstic salt d'aigua Gullfoss.
 
SKAFTAFELL: Parc Nacional sota el glaciar més gran d'Europa. Icebergs i foques.

SKOGAR: Zona del sud, aprop de Vik i les seves platges negres. Cascada de Skogarfoss.

PREU: 2.300€ (Fés la teva reserva) 

Inclou: Vols directes Barcelona-Reykjavik. Lloguer cotxe. Tots els allotjaments. Acompanyant des de Barcelona.
No Inclou: Assegurances de Viatge, gasolina, menjars i despeses personals. 

 AURORES BOREALS

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (29/12/18). VOL BCN - REYKJAVIK. Vol i a l'arribar agafem els vehicles i anem directes a la capital Reykjavik. Ens instal·lem al centre de la ciutat. 

DSC 0020

DIA 2 (30/12/18). REYKJAVIK - GEYSIR. Sortim en direcció al cercle d'or per visitar el famos i espectacular geiser i el salt d'aigua de Gullfoss. Ens instal·lem a la zona.

DIA 3 (31/12/18). GEYSIR - SKAFTAFELL. Dia de ruta pel sud de la illa fins els peus del glaciar més gran d'Europa, el Vatnajökull, on ens instal·lem i passarem la nit de cap d'any.

DIA 4. (01/01/19). SKAFTAFELL. El matí del primer dia de l'any al llac glaçat de Jökulsárion amb els seus icebergs i les seves foques. També farem activitats sobre la glacera i visitarem una cascada preciosa entre columnes basàltiques. 

DSC 0323

DIA 5 (02/01/19). SKAFTAFELL - SKOGARFOSS. Anem cap a Skogar per la carretera del Sud, parant a Vik i visitant les famoses platges negres. Dormim davant la cascada de Skogarfoss.

DSC 0553

DIA 6 (03/01/19). SKOGARFOSS.  Dia sencer a Skogar des d'on podem fer excursions sobre la cascada i anar a visitar les platges negres del sud.

DIA 7 (04/01/19). SKOGARFOSS - HVERAGERDI - REYKJAVIK. Tornem per la costa sud direcció a la capital. Pararem a Hveragerdi per fer una excursió fins arribar a un riu termal on podrem banyar-nos. Anem fins a la Capital on tindrem tota la tarda per passejar i de compres.

DSC 0392

DIA 8 805/01/19). REYKJAVIK-VOL DE TORNADA. Passem el matí a Reykjavik i a la tarda anem cap a l'aeroport per agafar el vol directe a Barcelona. Arribem al vespre.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política