Travel & Happiness

JERUSALEM DEL 1 AL 5 DE MAIG 2019

Descarrega-PDF

 Viatge escapada organitzat a Jerusalem. Del 1 al 5 de Maig 2.019

 Organitzem viatge-escapada a la Ciutat Santa de Jerusalem. Es tracta d'una escapada per passar 4 nits dins les muralles de la ciutat antiga de Jerusalem. Durant l'estada visitarem el punts més importants de les tres religions monoteistes: El Sant Sepulcre, la Cúpula de la Roca i el Mur de les Lamentacions. També ens escaparem fins al Mar Mort per experimentar la flotabilitat en aquest mar salat en el punt més baix de la Terra. Una escapada que combina la cultura, història i espiritualitat en un dels llocs més especials del món. Un lloc on tothom hi hauria d'anar una vegada a la vida.

JORDANIA ISRAEL VIATGE JERUSALEM

PREU: 1.350 (Contacta per fer la reserva)

Inclou: Vol directe de Barcelona a Tel Aviv i/v, taxes aèries, transports, allotjaments i acompanyant des de Barcelona.
No Inclou: Assegurances de Viatge (obligatori), menjars i despeses personals.

JORDANIA ISRAEL viatge jerusalem sant sepulcre 

PROGRAMA DEL VIATGE:

DIA 1. 01/05/19 : VOL BCN – TEL AVIV - JERUSALEM

A maig matí, sortim de Barcelona i arribem a Tel Aviv a la tarda. Ens estaran esperant a l’aeroport i ens portaran directes a Jerusalem on ens instal·larem en un hotel preciós dins de les muralles de la ciutat antiga. Al vespre soparem i passejarem entre pedres mil·lenàries. 

DIA 2. 02/05/19 : JERUSALEM

 Dia per voltar i descobrir la ciutat tres vegades santa, entre pedres mil·lenàries que traspuen espiritualitat, una agitada història i una delicada política, que fa que sigui un lloc molt especial. Passejarem pels carrerons de la Ciutat Vella i visitarem l’Esplanada de les Mesquites, on hi ha la mesquita d’Al-Aqsa i la Cúpula de la Roca. També visitarem el mur de les Lamentacions i el Sant Sepulcre entre d’altres.

DIA 3. 03/05/19 : JERUSALEM (MAR MORTA)

Al matí anirem fins al punt més baix de la Terra (-400mts) per banyar-nos al Mar Mort. Tornarem a Jerusalem per continuar visitant la ciutat.

 

DIA 4. 04/05/19 : JERUSALEM 

 

Dia sencer per seguir visitant la ciutat i els seus barris cristià, jueu, musulmà i armeni. Opcionalment podem anar a visitar el Museu de l'Holocaus a la ciutat moderna.

 

DIA 4. 05/05/19 : JERUSALEM – BARCELONA

Matí a Jerusalem i a migdia marxem cap a l'aeroport per agafar el vol directe de tornada a Barcelona.

DSC 0556 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política