Travel & Happiness

  • URKUHART CASTLE ALS PEUS DEL LLAC NESS
  • PAISSATGES ESCOCESSOS
  • EDIMBURG
  • A CASA DE CONNOR MCLEOD
  • URKUHART CASTLE ALS PEUS DEL LLAC NESS

  • PAISSATGES ESCOCESSOS

  • EDIMBURG

  • A CASA DE CONNOR MCLEOD

ESCÒCIA DEL 7 AL 14 D'OCTUBRE 2018

 

Viatge Organitzat a Escòcia. Escapada del 7 al 14 d'Octubre 2018.                                                   image.png

Viatge a mida per passar uns díes a les terres altes d'Escòcia. Volarem fins a Edimburg, ciutat animada i cultural on passarem un dia per poder visitar el seu castell i els seus carrers històrics. En cotxe de lloguer sortirem cap als "Highlands" i estarem 5 dies viatjant i visitant capelles, castells, acantilats, llacs i illes. Anirem fins al Llac Ness per intentar veure a Nessy i viurem l'ambient del tradicionals pubs escocessos i els seus brevatges.

DSC 0697

PUNTS D'INTERÈS:

EDIMBURG: Ciutat històrica, cultural i preciosa coronada per el majestuós castell. Els seus carrers son animats a tota hora.

CASTELLS: Un dels símbols d'Escòcia, magnífiques construccions antigues que pertanyien als Clans, fortificacions precioses en indrets únics.
LOCH NESS: El famós Llac Ness és allargat i rodejat de boscos, amb un bonic castell al seu costat. El mite del monstre ha donat nom a aquest indret.
HIGHLANDS: Són les terres altes, la zona de les muntanyes i els acantil·lats, d'un verd preciós, les terres altes dels Clans i els seus castells, escenaris històrics.

R0012615


PREU: 1.700 € (Contacta per a fer la teva reserva)

Inclou: Vols Bcn-Edimburg. Taxes aèries. Cotxe de lloguer, tots els allotjaments. Entrada Castell d'Edimburg. Ferry a Skye. Acompanyant des de Barcelona.
No Inclou: Assegurances de Viatge (obligatori), menjars i despeses personals.

 PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 07. VOL BCN-EDIMBURG. Volem directe fins a Edimburg i ens instal·lem en hotel al centre de la ciutat.

DIA 08. EDIMBURG. Dia per visitar la ciutat, animada sempre i amb una enorme força cultural, visitarem el castell i els seus carrers i carrerons enpedrats.Continuem a l'hotel.

ESC027

DIA 09. EDIMBURG-FORT WILLIAM. Al matí recollim el cotxe de lloguer i marxem en direcció a Stirling. farem parada a la famosa Rosslyn Chappel. Continuarem cap als highlans occidentals, creuant el pas de The Trossachs fins a Fort William. Nit a Fort William. Hotel.

ESC022

DIA 10. FORT WILLAIM-ISLE OF SKYE. Visitem destil·leria i anem a buscar el ferry per anar a la illa de Skye. Carreteres inòspites i penyasegats.

DSC 0078

 

DIA 11. ISLE OF SKYE. Dia sencer a la Isle of Skye per descobrir els seus paissatges i racons més amagats.

 

DIA 12. ISLE OF SKYE-LLAC NESS. Anem a visitar el Castell de Eilean Donan i ruta cap a la zona del Lloch Ness, farem la carretera que el voreja, de Inverness a Fort Augustus. Un llac mític.

DSC 0088

DIA 13. FORT AUGUSTUS-EDIMBURG. Passem el dia a Fort Augustus i a la tarda tornem cap a Edimburg. Hotel.

DIA 14. VOL DE TORNADA. Matí a Edimburg i tarda-vespre avió directe a Barcelona.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política