Travel & Happiness

  • Costa-Rica-18
  • Costa-Rica-13
  • Costa-Rica-16
  • Costa-Rica-9

COSTA RICA MARÇ 2018

Costa Rica: Entre el Pacífic i el Carib del 17 al 27 de Març 2018  

Considerat com un dels països amb la major biodiversitat del món, la nostra proposta permet una immersió sensacional d'aquesta realitat, des de muntanyes al voltant dels 3.000 metres altitud fins a costes cobertes per la selva tropical en estat salvatge. El viatge en sí mateix comença al cor del país al voltant de la capital de San José, i a partir d'aquí ens desplacem fins al litoral banyat per l'oceà Pacífic, on descobrim paratges extraordinaris al mateix temps que gaudim d'una vivència plena d'emocions. L'itinerari de retorn a través de les muntanyes que divideixen Amèrica Central a mode d'espina dorsal, justament ens dona els contrastos més bestials, tot culminant l'aventura a la banda oposada del territori, a la riba del mar Carib amb tot el seu sabor cultural. 

Costa-Rica-6 

PREU: 2.850€ (Contacta per a fer la teva reserva)

Inclou:

 Vols Internacionals des de Barcelona, taxes aèries. Organització i guiatge. Allotjaments i esmorzar tots els dies. Transport en microbús privat amb xofer. Serveis d'embarcació per a trasllats específics. Tres sopars.

 No Inclou:

 Entrades a Parcs Nacionals. Dinars i sopars no especificats. Despeses personals i Assegurança de Viatge.

 Costa-Rica-2

 PROGRAMA DE VIATGE:

Dia 1 (17/03): VOL ANADA - SAN JOSÉ - HEREDIA

Vol d'anada, Barcelona – San José.

Arribada i trasllat en microbús privat fins a la població d'Heredia, al cor de la Vall Central de Costa Rica. Nit en hotel de 3 *.

Dia 2 (18/03): HEREDIA - UVITA 

Esmorzar.

A primera hora del dia, si el temps ho permet, trasllat en microbús privat fins al capdamunt del Parc Nacional Volcán Poás, un dels principals del país, amb un cràter espectacular i diversos estanys a l'interior. Descens de retorn i trasllat fins a la costa del Pacífic. Aturada al costat del riu Tárcoles, on fàcilment es pot observar una gran comunitat de cocodrils. Final del dia a la població d'Uvita, a tocar de l'oceà Pacífic. Nit en cabines eco-turístiques.

Dia 3 (19/03): PARC NACIONAL MARINO BALLENA 

Esmorzar.

Dia sencer al Parc Nacional Marino Ballena, que com el nom indica és un punt de trobada de balenes, amb una sèrie de paratges espectaculars entre penya-segats, selva tropical i platges de gran longitud. En funció de l'horari de les marees adaptarem les activitats en aquesta reserva, amb petites caminades per arribar als punts més destacats i un final apoteòsic tot contemplant la posta de sol. Nit a Uvita en cabines eco-turístiques.

Dia 4 (20/03): SIERPE - BAHÍA DRAKE 

Esmorzar.

Trasllat en microbús privat fins al poble de Sierpe, des d'on ens embarquem riu avall a través de la major reserva de manglars del Pacífic centreamericà, protegida sota la figura de Humedal Nacional Térraba-Sierpe. La part final d'aquest espectacular trasllat en llanxa de passatgers, amb capacitat per a unes 30 persones, culmina al poble de Bahía Drake, un destí detingut en el temps. Nit en cabines eco-turístiques.

Dia 5 (21/03): PARC NACIONAL CORCOVADO  

Esmorzar.

A primera hora del dia, trasllat en llanxa privada i excursió per tota la costa en el límit del Parc Nacional Corcovado, espai de màxima biodiversitat tropical amb presència abundant d'aus i mamífers, reconegut com a Patrimoni Mundial UNESCO. Dia intens on fem servir un espectacular camí de ronda entre la selva, el qual permet enllaçar diverses cales i platges fins a retornar al poble de Bahía Drake. Nit en cabines eco-turístiques.

Dia 6 (22/03): SIERPE  

Esmorzar.

Trasllat de retorn en llanxa de passatgers fins a Sierpe, i d'aquí en microbús privat  tot seguint la falda de la Serralada de Talamanca, l'eix muntanyós que divideix l'istme centreamericà entre Panamà i Costa Rica, on es concentren els majors cims del país superiors als 3.000 metres d'altitud. Final del dia a la porta d'entrada del Parc Nacional Chirripó, amb caminada per una fantàstica reserva natural on descobrim l'ecosistema del “bosque nuboso tropical”, on hi destaca el curs d'un riu amb nombrosos salts d'aigua. Nit en hotel de muntanya.

Dia 7 (23/03): CARTAGO - TURRIALBA - LIMON  

Esmorzar.

A primera hora del dia, trasllat en microbús privat fins al pas del Cerro de la Muerte, a més de 3.000 metres d'altitud, i d'aquí a la vall de Cartago on destaquen els conreus de cafè a la falda de diversos volcans actius. Dia llarg de viatge, farcit d'impressionants paisatges de muntanya, tot passant per la històrica ciutat de Cartago i l'emblemàtic poble de Turrialba. La jornada conclou al poble de Limón, a tocar de les aigües del mar Carib amb un gran ambient afro-caribeny. Nit en hotel de 3* a Playa Bonita.

Dia 8 (24/03): LIMÓN - PARC NACIONAL CAHUITA - LIMÓN 

Esmorzar.

Dia sencer al Parc Nacional Cahuita, el qual podem recórrer gràcies a un sender litoral entre la selva, amb presència assegurada de fauna típica del país. El mateix sender permet connectar diverses platges i cales d'una gran bellesa. Nit en hotel de 3* a Playa Bonita.

Dia 9 (25/03): PARC NACIONAL BRAULIO CARRILLO - HEREDIA  

Esmorzar.

Trasllat en microbús privat en direcció a Heredia. Si no hem visitat el volcà Poás el primer dia mirarem d'anar-hi avui i creuarem el Parc Nacional Braulio Carrillo, un espai muntanyós extraordinari que dona accés a la Vall Central, amb la capital de San José com a últim punt de pas. Final del dia a Heredia i nit al mateix hotel del primer dia.

Dia 10 (26/03): VOL TORNADA

Esmorzar.

Trasllat a l'Aeroport i vol de retorn.

Dia 11 (27/03): BARCELONA

 
Viatge Organitzat, guiat i acompanyat per: Sergi Lara 
 
Sergi-Lara Biografia de Sergi Lara:

Geògraf i guia de muntanya professional, és autor de 20 llibres sobre territoris locals i destins remots, aspecte que demostra la seva gran polivalència en tots els terrenys, ja sigui pel que fa a esports outdoor, com pel que fa als grans viatges d'aventura, la qual cosa ha consagrat a Sergi Lara com a un dels més importants autors i guies de muntanya del nostre país. 

   

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política