Travel & Happiness

BRASIL TOTAL JULIOL I AGOST 2017

Viatge Total a Brasil: Rio de Janeiro, Manaus, Amazònia, Säo Luís de Maranhäo, Lençóis Maranhenses i Salvador de Bahía. 
  

Sortides el 15 de Juliol, 5 d'Agost i 26 d'Agost. Viatge de 13 DIES.

Viatge meravellós que combina ciutats, platges, selva, aventura, marismes, cultura. Tot enmig de paissatges espectaculars en un dels paisos amb més diversitat i més rics del món. Tota una aventura per no oblidar. Viatge completíssim amb guia de parla espanyola i per a grups de reduits de 14 persones màxim.

Sin-título1

 

PREU: 4,400 € (Contacta per a fer la teva reserva)

Inclòs:
 
·Vols:
o Vols Internacionals Barcelona-Rio de Janeiro i Salvador-Barcelona. Vols Domèstics Rios de Janeiro-Manaus i Manaus-Salvador. Taxes aèries.
 
• Allotjament Standard 3 * en posades / hotels amb esmorzar:
o 03 nits a Rio de Janeiro: Golden Tulip Rio Leme (www.goldentuliprioleme.com) o similar
o 02 nits a Manaus: Go Inn Manaus (www.atlanticahotels.com.br) o similar
o 01 nit a São Luís de Maranhão: Hotel Luzeiros (http://www.luzeirossaoluis.com.br/) o similar
o 02 nits en Lençóis Maranhenses: Pousada do Riacho (www.pousadadoriacholencois.com.br) o similar
o Amazones: 02 nits d'allotjament amb activitats i Pensió Completa (begudes no incloses) amb dues opcions:
o Expedició PVT en un Vaixell pel riu Amazones en hamaques amb Guia d'Aniyami Privat
o Estada SIB A l'Hotel a l'Amazones amb Guia Regular - Amazon Tupana Lodge (www.amazontupana.com) o similar
o 02 nits en Salvador: Bahiacafé Hotel (http://www.bahiacafehotel.com/) o similar
 
• Menjars, trasllats i tours amb guia en espanyol:
o Trasllat aeroport Rio ​​- Hotel
o Tour Express Corcovado i Pão de Açúcar
o Tour Vida Carioca amb metro amb dinar al Restaurant Confeitaria Colombo
o Transfers Manaus
o São Luís - Barreirinhas
o Tour 4x4 a Lençóis Maranheses
o Tour llanxa per Rio Preguiças
o Barreirinhas - SLZ
o Tour Caminant per Pelourinho
o By night (A la nit) Teatre Miguel Santana
o Sopar de comiat al Restaurant Uauá
 
• Suport 24h d'emergència per Telèfon i Whatsapp en espanyol.
 
No inclòs:
 
• Excursions opcionals
• Àpats excepte esmorzar llevat que sigui especificat
• Les begudes, propines i extres personals
• Qualsevol concepte no esmentat com inclòs
 

 PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 - BARCELONA - RIO DE JANEIRO
 
Vol internacional i arribada a l'aeroport de Rio de Janeiro. La Ciutat Carioca amb la seva qualitat màgica ofereix al viatger una àmplia varietat de punts d'interès turístic i un gran nombre d'activitats d'oci. Trasllat de l'aeroport a l'hotel. Allotjament.
 
DIA 2 - RIO DE JANEIRO
 
Al matí, veurem els llocs més famosos i els més bells paisatges de Rio. Visitarem el principal icona de la ciutat i una de les set meravelles del món modern, el Crist Redemptor, amb accés amb tren a través de l'exuberant bosc de Tijuca. Després d'això, anem al mirador Pão de Açúcar, on gaudirem d'una de les millors vistes de Rio de Janeiro. L'ascens i descens per arribar al cim del mirador es realitza a través d'un telefèric tradicional. Després vam tornar a l'hotel. Allotjament.
 
DIA 3 - RIO DE JANEIRO
 
En aquest dia anem a conèixer i viure l'estil de vida dels carioques. Comencem el recorregut amb un passeig fins a l'estació més propera on prendrem el metro durant 15 minuts. Caminant, visitarem el centre històric i comercial de Rio, destacant la catedral metropolitana de São Sebastião i el barri Saara. Tindrem l'oportunitat de conèixer els costums, el comerç i l'alegria de la gent Carioca. A continuació, ens aturarem per degustar un deliciós suc natural a força de fruites tropicals i al final tindrem el dinar a la Confeitaria Colombo (inclòs), que és un dels restaurants més antics i amb més història del Brasil. Tornem a l'estació de metro i anem a la parada més propera a l'hotel des d'on caminarem. Allotjament.
 
DIA 4 - RIO DE JANEIRO - MANAUS 
 
Trasllat a l'aeroport de Rio de Janeiro per volar a l'aeroport de Manaus, la capital de l'Amazònia brasilera i punt central per a totes les excursions a la selva amazònica. Ens aturarem al nostre hotel i tindrem temps lliure per descansar o prendre un tour opcional al Teatre Amazones, el Mercat i el port de Manaus. Allotjament.
2 
 
OPCIÓ EN VAIXELL
 
DIA 5 - MANAUS - EXPEDICIÓ AMAZÒNICA
 
Al matí, l'expedició al llarg del riu Amazones començarà al Port de Manaus, en un vaixell privat que ens allotjarà durant 3 dies. El viatge començarà a arribar al "Trobada de les aigües", el lloc on el Riu Negre i el Riu Solimões es troben sense barrejar les seves aigües per alguns quilòmetres. Després anem a navegar pel riu en petites embarcacions per a la pesca de piranyes, descobrir la geganta Vitòria Regia i més tard observar caimans a la nit. Allotjament a bord en hamaques.
3 
DIA 6 - EXPEDICIÓ AMAZÒNICA
 
Durant el segon dia en aquesta Expedició Amazònica seguirem al llarg de Riu Negre per arribar a la zona de Acajatuba. Allà, primer visitarem una casa tradicional de mandioca i després la comunitat Acajatuba per descobrir els costums i artesanies dels nadius. També anirem a nedar amb els dofins en un lloc natural i més endavant navegarem en canoa a una platja on podrem gaudir d'un rostit a la llum de la lluna (o al vaixell si el nivell dels rius és alt). Allotjament a bord en hamaques.
 4    5    6
 
DIA 7 - EXPEDICIÓ AMAZÒNICA - MANAUS 
 
En el tercer dia de l'expedició, després d'esmorzar, farem una caminada per la selva per aprendre sobre tècniques de caça i plantes medicinals, i és d'esperar veure alguns animals salvatges. Anem a viatjar riu avall fins al Museu de Cautxú, on aprendrem sobre la importància històrica del cautxú per a la regió, i després arribarem al port de Manaus. Allotjament.
 
OPCIÓ A HOTEL
 
DIA 5 - MANAUS - Hotel Amazonas 
 
Després d'esmorzar, ens traslladarem al llarg del riu Amazones al Lodge, un hotel ubicat a la selva tropical de l'Amazones. Ens donaran la benvinguda amb un suc natural fet amb fruita de la regió amazònica. Vam esmorzar ia la tarda, el programa regular d'activitats comença. Sopar i allotjament a l'hotel.
7 
 
DIA 6 - Hotel Amazones 
 
Durant aquesta estada a l'Amazones, viurem diferents experiències amazòniques a l'hotel, incloent una visita a una comunitat riberenca, una caminada per la selva per descobrir plantes medicinals i tècniques de caça de la regió, passejades en canoa diürns i nocturns per descobrir el riu , la selva i la fauna amazònica des de l'aigua i la pesca de piranyes. Totes aquestes activitats tindran sortida i arribada a l'hotel on tindrem la comoditat d'una habitació privada, a més del restaurant i altres instal·lacions. Finalment, el programa d'activitats de l'hotel també inclourà la visita a "Trobada de les aigües", el lloc on el Riu Negre i el Riu Solimões es troben sense barrejar les seves aigües per alguns quilòmetres. Allotjament.
8    9    10 
 
DIA 7 - Hotel Amazonas - MANAUS 
 
En aquest tercer dia, continuarem amb el programa d'activitats de l'hotel i finalment deixem el lodge per tornar a la ciutat de Manaus. Després de dinar, el trasllat finalitzarà a l'hotel a Manaus. Allotjament.
 
DIA 8 - MANAUS - SÄO LUÍS DE MARANHÄO
 
Al matí, trasllat a l'aeroport de Manaus per al vol a l'aeroport de São Luís de Maranhão, la capital de l'estat de Maranhão, i després trasllat a la posada on ens allotjarem. Allotjament.
11 
 
 
DIA 9 - SÄO LUÍS DE MARANHÄO - LENÇÓIS MARANHENSES
 
En el matí, sortida a Barreirinhas. Durant el recorregut farem parada per descansar ja sigui en Rosário o en Morros, fins arribar a Barreirinhas on trobarem al nostre guia local per començar el tour al Parc Nacional Lençóis Maranhenses a Toyota 4x4. Tornem a Barreirinhas. Allotjament.
12     
 
DIA 10 - LENÇÓIS MARANHENSES
 
Després d'esmorzar, agafem una llanxa pel Riu Preguiças, passant per l'Àrea de Protecció Ambiental (APA) de Preguiças i pels pobles de Mandacaru (Farol Preguiças) i Caburé. Allotjament.
13 
 
DIA 11 - LENÇÓIS MARANHENSES - SÄO LUÍS DE MARANHAO - SALVADOR
 
All matí, tornem per carretera a l'aeroport de São Luís de Maranhão per volar a l'aeroport de Salvador. Salvador és el bressol de la cultura afro-brasilera i ofereix al visitant diverses opcions d'entreteniment amb la seva cuina, música, encant i alegria. Des de l'aeroport, trasllat a la nostra posada localitzada a prop al centre, conegut com el Pelourinho. Aquí trobarem la més important col·lecció arquitectònica d'Hispanoamèrica, i també és el lloc de trobada dels locals. Allotjament.
 
DIA 12 - SALVADOR
 
Durant el matí, farem una visita a peu al centre històric, on és possible observar diferents llocs que representen la cultura i l'art de la ciutat. A la tarda tindrem temps lliure per prendre part en altres activitats opcionals, com un recorregut panoràmic per conèixer la resta de la interessant ciutat de Salvador.
14    15
 
A la nit, anem al Teatre Miguel Santana per veure la presentació de la Companyia de Vaig belar Folklòric dóna Badia. Es presenta a la intimitat del Teatre Miguel Santana en el Pelourinho, en una manifestació perfecta de les múltiples tradicions africanes que donen forma a la cultura bahiana. Veurem els balls sagrats del candomblé; "Puxada de rede", una cançó de pescadors en honor de Yemanjá, la deessa de la mar; maculelé, dansa acrobàtica amb pal i espasa amb orígens en els camps de canya; capoeira, un art marcial / dansa d'origen angolès i la samba de roda, una versió d'aquest ball nacional exuberant. Al final de l'espectacle vam gaudir un deliciós sopar de comiat. Després de sopar tornem a la posada.
 
 
DIA 13 - SALVADOR - BARCELONA
 
Vol Internacional de tornada a Barcelona.
 
   

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política