Travel & Happiness

  • slide amazones7
  • slide amazones6
  • slide amazones1
  • slide amazones3
  • slide amazones5
  • JUNGLE LODGE

  • SELVA AMAZÒNICA

  • RIU URUBÚ

  • BARRI DE BELEN A IQUITOS

  • PORT DE LETICIA

AMAZÒNIA

Viatge d'aventura a l'Amazones. Brasil, Colòmbia i Perú!!!

Viatge a un dels destins més impressionants del món: la selva de l'Amazones. Comencem el viatge per la mítica Manaus a Brasil. Aquí veurem el Encontro das Aguas entre els rius Negro i Solimoes i ens endinsarem a la selva per passar 3 nits en un Lodge fantàstic; excursions per el riu, pesca de piranyes, floresta amazònica i finalment una acampada amb hamaques a la selva. De manaus anirem per el riu fins a la Triple Frontera (Brasil, Colòmbia i Perú). Arribarem a les ciutats germanes de Tabatinga i Leticia. D'aquí i amb una altra barca tornarem a remontar l'Amazones fins a Iquitos per passar els últims tres dies al cor de l'Amazones peruana. Ciutat plena d'història. De Iquitos volarem de tornada. Tota una experiència d'aventura i emoció, busos, llanxes, barques i canoes. Aventura total!!!

 

PUNTS D'INTERÈS:

JUNGLE TOUR: 4 dies a la selva, en un fantàstic Lodge. Canoes, floresta, piranyes, nit a la jungla. Impossible oblidar aquests dies!
TRIPLE FRONTERA: Ciutats germanes de Tabatinga (Brasil) i Leticia (Colòmbia). Bullici i punt de repòs en les travessies amazòniques.
IQUITOS: Capital amazònica peruana, al famós districte de Loreto. Barri mític de Belén. 
MANAUS: Ciutat enorme i dinàmica. Port principal de l'Amazones brasilera. Teatre de la Òpera. Encontro das Aguas.

 

PREU: 3,200 € (Contacta per a fer la teva reserva)

Inclou: Vols Barcelona-Manaus i Iquitos-Barcelona. Tots els transports, autobusos i vaixells. Tour a la Selva de 4 dies. Tots els allotjaments. Visats. Acompanyant des de Barcelona.

No Inclou: Assegurances de Viatge (50€), menjars i despeses personals.

 

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BCN-MANAUS. Ens instal·lem en hostel al centre de la ciutat.

DIA 2. MANAUS. Sortim en barca per veure el Encontro das Aguas, el curiós fenòmen que fa que no es barregin les aigües fosques del Rio Negro amb les clares del Solimoes. Dia per passejar per Manaus.

DIA 3. JUNGLE TOUR. Marxem de Manaus amb furgoneta 200 kms fins a agafar una barca que ens endinsa per afluents fantàstics fins arribar al Lodge. Ens instal·lem i sortim en canoa per boscos inundats, pesquem piranyes i veiem la posta de sol. A la nit encara tornarem a sortir en canoa per viure la nit del riu.

DIA 4. JUNGLE TOUR. De matinada sortim en canoa per veure la sortida del sol, tot està quiet i és d'una belllesa increïble. A continuació fem una excursió selva endins de 3 hores on els guies ens explicaran els secrets de les plantes i intentarem veure la fauna. A la tarda, ens endinsem a la floresta per passar la nit amb hamaques al mig de la floresta. Serà una nit inoblidable.

DIA 5. JUNGLE TOUR. Caminata de tornada al Lodge. Visitarem alguna comunitat indígena.

DIA 6. JUNGLE TOUR - MANAUS . Avui tornem, primer en canoa i després en furgoneta fins a Manaus. Ens tornem a instal·lar al mateix hostel. 

DIA 7. LLANXA A TABATINGA. A primera hora del matí agafem la llanxa ràpida amb la que remuntarem l'Amazones, passem tot el día i nit a la llanxa. Anem veient la vida al riu.

DIA 8. TABATINGA (BRASIL) - LETICIA (COLÒMBIA). Arribem a la tarda a Tabatinga. D'aquí anem directes cap a Leticia (Colòmbia).

DIA 9. LETICIA (COLÒMBIA). Fem tots els tràmits d'aduanes i passem el dia a Leticia, a la tarda veurem els milers de lloros que tornen de la selva per instal·lar-se als arbres de la Plaça Principal.

DIA 10. SANTA ROSA (PERÚ). De Leticia anem fins a Santa Rosa, una petita població molt autèntica i original on passem la nit. De matinada agafarem la barca cap a Iquitos.

DIA 11. IQUITOS (PERÚ). Passem el dia a la barca veient la vida fluvial, els mercats de peix i les poblacions agrícoles. A la tarda arribem a Iquitos i anem a instal·lar-nos al hostel.

DIA 12. IQUITOS (PERÚ). Passem el dia a Iquitos, visitem el barri de Belen, de cases de fusta flotant, l'anomenada Venècia de l'Amazones. 

DIA 13. IQUITOS (PERÚ). Continuem a Iquitos. Plaza de Armas, Malecon, Bellavista Nanay,...

 DIA 14. VOL DE TORNADA. Vol a Barcelona, arribem l'endemà.

Clica per més informació al Blog de Viatges Acompanyats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política